Ara

Öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi' nde "En Hızlı Ben Yazarım Yarışması" nda Kelime İşlemci programını kullanarak verilen metni en kısa sürede yazmaya çalıştılar. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü için oldukça anlamlı bir program hazırladılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Programda ayrıca ilçemizde düzenlenen voleybol maçlarında dereceye giren takımımıza kupası okul müdürümüz tarafından takdim edildi. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik ediyoruz. Kutsal öğretmenlik mesleğini büyük bir fedakarlıkla yapan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ebediyete intikal edişinin 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle andık. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, cesur ve unutulmaz önderi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla yöneten komutan olarak değil, aynı zamanda gerçekleştirdiği devrimlerle de dahi bir devlet adamı olarak tarihe geçti. Atatürk, 57 yıl süren yaşamının büyük kısmında, milletinin ve vatanının bağımsızlığı, mutluluğu için yılmadan çalıştı ve girdiği her mücadeleden zaferle çıktı.
          Bize vatanımızı ve bağımsızlığı armağan eden Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına minnettarız, ruhları şad olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile; şiirler, koro dinletisi, dans gösterisi ve çeşitli oyunlarla birlikte coşku içerisinde kutlandı. Cumhuriyet idealini gerçekleştirerek bize vatandaş gözüyle bakılmasını sağlayan ve pek çok hak veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, emekleri geçen silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Cumhuriyetimiz nice yüzyıllar ilelebet payidar kalacaktır.

Ekm

Avrupa Kod Haftası kapsamındaki etkinlikte, okulumuzdaki öğrencilerle birlikte yaptığımız Cumhuriyet Bayramı temalı animasyonla yer aldık. Yaptığımız etkinliğin videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Ekm

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın anız yakmanın zararları ile ilgili yayınladığı videoyu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemini açmış bulunuyoruz. Yeni dönemde tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzdaki öğrencilerimize hayvan sevgisinin önemini anlatıyoruz. Hayvan sevgisiyle büyüyen çocuklarımız merhamet ve sorumluluk bilinci gelişen bireyler olarak geleceğe bu sevgiyi taşıyacaklar.

Haz

Okulumuzda bulunan ağaçların ilaçlamalarını ve gerekli bakımlarını yaparak gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak istiyoruz. Hep birlikte geleceğimize temiz bir nefes biriktirmeye devam edelim.

Haz

Öğrencilerimizle birlikte Eskil' de bulunan Astronomi Kütüphanesini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz farklı tecrübeler deneyimleyerek eğlenceli ve öğretici bir süreç geçirdiler.

Haz

Okulumuzda futbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenlendi. Öğrenciler öğrendikleri bilgileri rakipleri karşısında kullanarak eğlenceli ve verimli bir süreç geçirdiler. Turnuvalar sonucunda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Ara

Eskil Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında başlayan kitap okuma projesi,  #EnBüyükReytingAilemleKitapOkumak, #EskilOkuyor ve #TuzGölündeKitapOkumak hashtagları ile gerçekleştiriliyor. Kaymakamımız Sn. Yunus COŞKUN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim KILIÇER etkinlik kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrenciler, öğretmenler ve aileleri ile birlikte kitap okudular.