Etiket Sonuçları: Atatürk

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı törende; Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün başta ülkemiz çocukları olmak üzere, dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günün anlam ve önemine değinildi. Dans ve folklor gösterilerinin ardından; sandalye kapmaca, yumurta taşıma ve balon patlatma gibi oyunlarda öğrencilerimz birbirleriyle yarışarak bayrama yakışır bir gün geçirdiler. Bu bayramı bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, emeği geçen tüm silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Kas

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ebediyete intikal edişinin 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle andık. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, cesur ve unutulmaz önderi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla yöneten komutan olarak değil, aynı zamanda gerçekleştirdiği devrimlerle de dahi bir devlet adamı olarak tarihe geçti. Atatürk, 57 yıl süren yaşamının büyük kısmında, milletinin ve vatanının bağımsızlığı, mutluluğu için yılmadan çalıştı ve girdiği her mücadeleden zaferle çıktı.
          Bize vatanımızı ve bağımsızlığı armağan eden Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına minnettarız, ruhları şad olsun.